PODCASTIT

Oletko lukutaidoton? Eipä hätää! Kuuntelemalla podcastia pääset mukaan laittamatta tikkua ristiin. Rohkeasti vaan kaljatölkki auki ja sohvalle pötköttämään. Nukahdat ennenkuin huomaatkaan. Miksi tehdä sellaista itse jonka voi teettää jollain muulla?

1 / 15min

Ulkoilija astuu estradille. Alussa Viipustunturin kylkeä kutittelevat kahden miehen ja yhden koiran jalat. Lopuksi mietitään että kuka on fennoscandian tyhmin mies.

4 / 15min

Nyt arvostellaan väärinjuoksijoita ja varataan lampi omaan käyttöön. Lopuksi tutustutaan Jorgoksen verenhimoisiin koiriin.

2 /  15min

Tässä jaksossa harjoitetaan laitonta jänisjahtia, nautitaan aikuisviihdejuomia äijäporukalla ja istuskellaan Oahujohkajoen latvoilla ihmettelemässä ihmisen pienuutta.


5 / 15min

Ulkoilija kertoo parhaat vinkit eksymiseen. Sen jälkeen laitetaan kovat piippuun ja tutustutaan Raunoon, Tapparan mieheen.

3 / 15min

Isä, poika ja hyvä henki juoksevat alkajaisiksi maratonin Tallinnassa. Sitten ajellaan moottoriveneellä Lemmenjoella ja lopuksi tutustutaan koodintekijään Ilvespolulla.


6 / 15min

Ensin ajellaan polkupyörällä kanan kanssa suolla, sitten perhe käväisee makkaranpaistossa lähimetsässä ja lopuksi Upi käynnistelee mopediaan.